JOA barefoot – novo obdobje estetskih superg

V svetu, kjer je slog pogosto pomembnejši od funkcije, so bosonogi čevlji JOA barefoot nova in sveža izjema, saj odlično združujejo oboje. Znamka iz Københavna je dobrodošla inovacija v čevljarski industriji, saj ponuja obutev, ki ni le prijazna do vaših stopal, temveč sledi trendovskemu dizajnu.

Od prvega trenutka, ko sva jih videli, je bilo jasno, da so ti čevlji nekaj edinstvenega. Že sama prezentacija čevljev, h katerim so vključeni dodatni vložki, večnamensko torba, ki je idealna za vse, od prenašanja knjig do nakupovanja živil, in dodatnim parom vezalk, s katerimi lahko dodatno prilagodite prileganje čevlja, prinaša občutek razkošja. Zaradi namenjene pozornosti in predanosti k premišljenemu oblikovanju so JOA barefoot čevlji izstopajoča ponudba na trgu.

Uporabite PREORDER10 za 10% popust

Zgodba o JOA barefoot

Zgodba znamke JOA barefoot se je pričela v Københavnu s preprosto, a močno idejo ustanovitelja Joakima Pagelsa. Sanjal je o združitvi prednosti bosonoge obutve s čistim in elegantnim videzom skandinavskega sloga. Joakim je ustvaril superge, ki združujejo udobje in estetiko, pri čemer ga je spodbudila osebna pot premagovanja poškodb s pomočjo bosonoge terapevtske hoje. Na podlagi svojih danskih korenin je poskrbel, da vsak par združuje brezčasen dizajn s svobodo naravnega gibanja, s čimer je dokazal, da zaradi udobja ni potrebno sklepati kompromisov.

Kako izbrati ustrezno velikost in prileganje

Modeli JOA barefoot odstopajo od tipične oblike, ki je značilna za bosonoge čevlje, kar je v nama vzbudilo radovednost, ali lahko ti čevlji resnično zagotovijo ustrezno prileganje in naravno obliko, ki je značilna za bosonogo obutev. Vendar so dvomi izginili, ko sva si jih obuli in se navdušili nad njihovim edinstvenim pristopom v primerjavi z drugimi bosonogimi znamkami.

Medtem ko nekatere znamke, da ustvarijo ožji, bolj poenostavljen videz, svoje modele prilagodijo na račun prostora za palec, je JOA barefoot ubral drugačno pot in združil bolj ‘mainstream’ dizajn z načeli bosonogih čevljev.

Njihovi čevlji imajo izrazitejšo fižolčkasto obliko, ki ustvarja dovolj prostora za palec. Pri drugem in tretjem prstu so dodali nekaj dodatne dolžine, s čimer so ustvarili iluzijo zoženega sprednjega dela čevlja, ne da bi zmanjšali prostor, ki je potreben za ustrezno gibanje prstov. Čeprav njihova skupna širina morda ni najširša na trgu, so najbolj primerni za:

  • ozka in srednje široka stopala
  • nizko in povprečno višino narta
  • fižolčkasto oblikovana stopala, zlasti tista z najdaljšim drugim prstom ali z enako dolgim prvim in drugim prstom.

V njihovi tabeli velikosti boste našli priporočene dolžine stopal za vsako velikost. Za moje stopalo dolžine 26,3 cm je priporočena velikost 42, ki jo nosim tudi v tej oceni, pri čemer je pred prsti približno 10 mm dodatnega prostora. Če potrebujete več širine ali dodaten prostor pred palcem, lahko preprosto izberete eno velikost večje.

Spoznajte modele

PHALANX

PHALANX je prvi model, ki je nastal v dveletnem razvojnem procesu in je bil zasnovan kot unisex superga klasičnega, preprostega in brezčasnega videza. Na voljo je v štirih barvnih različicah: osnovna različica iz gladkega belega usnja in trije dodatni odtenki – žajbljevo zelena, mornarsko modra in peščena – v semiš usnju.

Čevlji imajo 4 mm debel podplat, skupna višina podplata pa je 7 mm, kar zagotavlja zadovoljiv občutek na tleh z minimalnim blaženjem. Čevlji vključujejo tudi dodatni komplet 3 mm debelih vložkov za tiste, ki imajo raje malo več oblazinjenja, čeprav je potrebno opozoriti, da so zaradi uporabe vložkov čevlji morda ožji in se zmanjša celotna notranja prostornina (meni osebno so z vstavljenimi vložki preveč tesni).

Čevlji imajo tanke vezalke iz voskanega bombaža in imajo dodan še en par vezalk, če so vam originalne vezalke predolge. Za razliko od večine superg, se pri modelih PHALANX vezalke začnejo nižje pri prsti (bližje prstom) in so zavezane po ravni metodi in ne po tradicionalnem križnem načinu.

Med testiranjem sem opazila povečano gubanje v srednjem delu čevlja, kar vizualno morda ne bo všeč vsem. Zamenjava za klasično križno zavezovanje mi je pomagala izboljšati prileganje in zmanjšala gubanje.

Postopek naročanja

Postopek naročanja JOA barefoot je enostaven in uporabniku prijazen ter ponuja BREZPLAČNO dostavo po vsem svetu in BREZPLAČNO MENJAVO v EU – pomembna prednost glede na naraščajoče stroške dostave.

Zaključek

JOA barefoot združuje moden dizajn z naravnim udobjem bosonoge obutve, ponuja razkošno izkušnjo ob odpiranju in modele, ki ustrezajo sodobnemu življenjskemu slogu. Njihova pozornost do detajlov, od prileganja do estetike, jih uvršča med prepoznavne izbire za tiste, ki iščejo tako zdravju koristne lastnosti kot tudi eleganco pri svojem gibanju.

Uporabite PREORDER10 za 10% popust

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*