O NAMA

Pozdravljeni, sva Tjaša in Katja in tukaj sva, da vam pomagava pri vaših začetkih ob spoznavanju z bosonogo obutvijo.

Verjameva, da bi morali vsi hoditi brez bolečin in uživati v prednostih bosonoge hoje.

Bosonoge čevlje nosiva od leta 2016 in v tem neznansko uživava! Toda najini začetki niso bili lahki, saj nisva vedeli, na kaj morava biti pozorni pri izbiri ustreznih bosonogih čevljev zase.

Tako se je rodil ta blog.

Želeli sva pomagati drugim, kot ste vi, najti pot do bolj zdravega življenjskega sloga s poudarkom na tem, kako bolje se počutijo vaša stopala, ko so osvobojena omejitev tradicionalne obutve.

Najin blog je namenjen temu, da vam pomaga razkriti vse, kar morate vedeti o bosonogih čevljih. Tukaj boste našli preglede različnih znamk bosonogih čevljev ter različne sezname čevljev skupaj z ocenami različnih modelov, da boste še lažje izbrali svoj sanjski par.

Našli boste tudi navodila, kako prepoznati svoj tip stopala (seveda, če je to za vas nekaj novega), popuste za najljubše bosonoge znamke, ki so na voljo samo na tem spletnem mestu, sezname trgovin, kjer lahko bosonoge čevlje tudi kupite ter celo nasvete, kako preiti na bosonogo obutev, ne da bi se pri tem poškodovali. Seveda ne manjkata tudi vodnika za merjenje stopal ter izbiro pravih nogavic za vašo novo pridobljeno svobodo!

Že več let raziskujeva svet bosonogih čevljev – in izkazalo se je, da ne gre le za čevlje. Gre za to, da se naučite, kako deluje vaše telo, da spoznate svoje stopalo in da na ta način najdete čevlje, ki se vam ustrezno prilegajo, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali slog.

Najpomembneje pa je, da ugotovite, kaj VAM ustreza.

Če ne želite zamuditi nobenih najnovejših novic ali objav o bosonogih čevljih, vabljeni tudi, da se prijavite se na najine e-novice in nama sledite tudi na Instagram profilu.


Obvestilo: Vse informacije, ki jih najdete na tej strani so najine osebne izkušnje z bosonogimi čevlji. V primeru zdravstvenih vprašanj, ki se nanašajo na bosonogo obutev, se prosim obrnite na strokovnjake s tega področja.