TEČAJI

Dobrodošli na strani s tečaji akademije Bose Nogice, kjer vam ponujava spletne tečaje in svetovanja za izboljšanje zdravja vaših stopal z bosonogimi čevlji. Tečaji vključujejo akademijo Bose nogice, ki uči postopno metodo za izboljšanje zdravja stopal s pomočjo bosonogih čevljev, in tečaj Fit Feet, ki je vodnik za izboljšanje moči in gibljivosti stopal s pomočjo preprostih vaj. Nudiva tudi osebna svetovanja za tiste, ki potrebujejo individualen nasvet. V nadaljevanju si oglejte najine tečaje in ugotovite, kako vam lahko pomagajo doseči bolj zdrava stopala.

Akademija Bose Nogice Mock Up

AKADEMIJA BOSE NOGICE

Akademija Bose Nogice uči postopno metodo za izboljšanje zdravja stopal z bosonogimi čevlji. Pomagava vam pri vseh korakih, od izbire najboljših bosonogih čevljev za vaš tip stopala do iskanja popolnega prileganja, vse za boljše zdravje stopal + VEČ!


Fit Feet Online Course Mock Up

FIT FEET

V tem tečaju boste po korakih spoznali, kako s preprostimi vajami za stopala povečati moč, gibljivost in stabilnost stopal ter obnoviti njihovo zdravje.

Tečaj je na voljo v angleščini.


Barefoot Universe Academy + Fit Feet BUNDLE Mock Up

BAREFOOT UNIVERSE ACADEMY + FIT FEET BUNDLE

Vas zanimata oba spletna tečaja? Izkoristite posebno ceno paketa in si zagotovite oba še danes!

BUNDLE je na voljo v angleščini.


Katja in Tjaša sedita na kavču in pregledujeta računalnik

OSEBNA SVETOVANJA

Še vedno niste prepričani, kateri bosonogi čevlji so najprimernejši za vas? Za vse, ki potrebujejo hiter nasvet, ponujava osebna svetovanja.