Domov ˃ Splošni pogoji

Splošni pogoji

ODGOVORNOST O VSEBINI

Vsa vsebina na spletni strani je zgolj informativne narave in spletni obiskovalci vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Lastnik te spletne strani ne odgovarja o točnosti ali popolnosti kakršnih koli informacij na tem spletnem mestu ali na straneh najdenih s sledenjem povezavam na tem spletnem mestu.

Lastnik ne bo odgovoren za morebitno netočnost podatkov, niti za razpoložljivost teh podatkov. Lastnik ne bo odgovoren za kakršne koli izgube, poškodbe ali škodo, ki bi nastale zaradi obstoja spletne strani, dostopa do spletne strani, nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani in za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti informacij na spletni strani.

Lastnik ne jamči, ne sprejema ali ne posreduje kakršnih koli pritožb glede točnosti vsebine spletnih strani tretjih oseb, ki so označene s kakršnimi koli povezavami ali sklici na spletnem mestu bosenogice.si in ne sprejemamo nobene odgovornosti za varovanje informacij na teh spletna mesta.

Za te materiale ni zagotovljeno, da so popolni, pravilni ali posodobljeni. Ti pogoji uporabe se lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenijo.

AVTORSKE PRAVICE

Če ni drugače navedeno, so vsi materiali, logotipi, slike, dizajni, fotografije, video posnetki ter pisni in drugi materiali, ki so del našega spletnega mesta, naša last ali intelektualna lastnina, bodisi registrirana ali neregistrirana, v lasti, pod nadzorom ali z licenco bosenogice.si. Vsebine ni dovoljeno uporabljati na kakršen koli način, vključno z oglaševanjem, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

PARTNERSKE POVEZAVE/KODE

Bose Nogice je stran, namenjena izobraževanju in promociji obutve, ki omogoča naravno in udobno gibanje stopal. Naše poslanstvo je, da vam pomagamo najti pravi par bosonogih čevljev za vas. Nikoli ne bomo promovirali ničesar, za kar menimo, da ne izpolnjuje naših visokih standardov.

Ko priporočamo izdelke, lahko naše objave vsebujejo partnerske povezave do spletnih strani podjetja ali/in partnerske kode za popust. Če kliknete na eno od teh povezav ali uporabite eno od teh kod in opravite nakup, bomo zaslužili majhno provizijo kot majhno “zahvalo” za priporočilo. To ne vpliva na končno ceno izdelka (koda vam celo prinese popust) ali na kar koli v zvezi z vašim nakupom, pomaga pa nam, da naše informacije ostanejo brezplačne in koristne za vse.

Upoštevajte, da priporočamo le izdelke, ki smo jih osebno uporabili in preizkusili. Da uporabljamo partnerske povezave/kode, boste zlahka opazili, če je povezava/koda označena z (*) in je ob njej napisana partnerska povezava/koda. Če so vse povezave/kode v objavi partnerske, bo to navedeno v izjavi odgovornosti na vrhu objave.

Tukaj najdete vse blagovne znamke, s katerimi smo povezani.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo! Vaš prispevek nam pomaga, da še naprej zagotavljamo kakovostno vsebino.