Splošni pogoji

ODGOVORNOST O VSEBINI

Vsa vsebina na spletni strani je zgolj informativne narave in spletni obiskovalci vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Lastnik te spletne strani ne odgovarja o točnosti ali popolnosti kakršnih koli informacij na tem spletnem mestu ali na straneh najdenih s sledenjem povezavam na tem spletnem mestu.

Lastnik ne bo odgovoren za morebitno netočnost podatkov, niti za razpoložljivost teh podatkov. Lastnik ne bo odgovoren za kakršne koli izgube, poškodbe ali škodo, ki bi nastale zaradi obstoja spletne strani, dostopa do spletne strani, nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani in za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti informacij na spletni strani.

Lastnik ne jamči, ne sprejema ali ne posreduje kakršnih koli pritožb glede točnosti vsebine spletnih strani tretjih oseb, ki so označene s kakršnimi koli povezavami ali sklici na spletnem mestu bosenogice.si in ne sprejemamo nobene odgovornosti za varovanje informacij na teh spletna mesta.

Za te materiale ni zagotovljeno, da so popolni, pravilni ali posodobljeni. Ti pogoji uporabe se lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremenijo.

AVTORSKE PRAVICE

Če ni drugače navedeno, so vsi materiali, logotipi, slike, dizajni, fotografije, video posnetki ter pisni in drugi materiali, ki so del našega spletnega mesta, naša last ali intelektualna lastnina, bodisi registrirana ali neregistrirana, v lasti, pod nadzorom ali z licenco bosenogice.si. Vsebine ni dovoljeno uporabljati na kakršen koli način, vključno z oglaševanjem, brez predhodnega pisnega dovoljenja.