TRGOVINA

AKADEMIJA BOSE NOGICE

Če ste si kdaj želeli celovit tečaj o vseh podrobnostih iz sveta bosonogih čevljev, imate srečo! Akademija Bose Nogice je spletni tečaj vaših sanj.

Več let sva preizkušali različne bosonoge čevlje in prebirali znanstvene revije v iskanju informacij o neverjetnih lastnostih človeškega stopala in o tem, kako lahko te lastnosti uporabimo za izboljšanje našega vsakdanjega življenja.

Na tej poti sva se naučili toliko, da sva to želeli deliti z vami!

Ker je ta tema tako izjemna, sva vedeli, da vsega tega znanja ne moreva zadržati zase – zato sva se odločili ustvariti tečaj, ki povzema vse, kar veva o bosonogih čevljih in stopalih.

Ta spletni tečaj je namenjen tako začetnikom kot strokovnjakom, zato je kot nalašč za vse, ki želijo izvedeti več o delovanju človeškega stopala.

Če želite nadgraditi svoje znanje o tem, kaj so to bosonogi čevlji, ali če jih že imate, vendar ne veste, kako jih pravilno uporabljati, je to točno to, kar ste iskali!

OSEBNO SVETOVANJE

Veva, da je lahko prvo nakupovanje bosonogih čevljev zastrašujoče. Zaradi široke izbire, številnih različnih znamk in modelov ter dejstva, da se morajo pravilno prilegati našemu stopalu, je izbira še toliko bolj zahtevna.

Če ste kot midve, verjetno poskušate najti svoj idealni par bosonogih čevljev, ne da bi poznali koga, ki jih nosi. In ne veste, katera velikost ali širina je primerna za vaša stopala in ali se čevelj pravilno prilega.

Veliko lažje je, če imate nekoga, ki mu lahko zastavite ta vprašanja!

Zato sva na najini spletni strani začeli ponujati osebna svetovanja. Če boste izkoristili to možnost ter prebrali najin blog, objave in si ogledali najine videoposnetke, se boste lahko bolje odločili, kateri model čevlja je primeren za vas, katera velikost je najprimernejša za vaš tip stopala in kako se vam morajo čevlji prilegati.

Osebna svetovanja so primerna za vse, ki potrebujejo hiter nasvet o primerni izbiri čevlja. Za bolj poglobljeno podporo je na voljo Akademija Bose Nogice. V le nekaj urah boste izvedeli vse, kar morate vedeti o bosonogih čevljih in stopalih.

NAKUPUJTE IZDELKE IZ OBJAV

Upava, da uživate v objavah, ki jih za vas pripravljava na Instagramu in Facebooku – radi deliva svoje izkušnje z novimi izdelki in upava, da vam bodo te objave dale ideje za izdelke, ki jih lahko preizkusite tudi sami.

Če v objavi vidite nekaj, kar vam je všeč, lahko to kupite tukaj.

BREZPLAČNE E-KNJIGE

Za vas smo pripravile brezplačne e-knjige, ki vam bodo pomagale raziskati svet bosonoge obutve! Knjige vam bodo omogočile vpogled v različna področja bosonogega sveta.

Kliknite spodnji naslov in prenesite brezplačne izvode.

NAKUPUJTE PO SEZNAMIH

Ko prvič poskušate nakupovati bosonoge čevlje, se vam zdi, da je vse skupaj preobsežno. Ne veste, kaj iščete, ne veste, kaj je na voljo, in ne veste, ali bodo čevlji, ki so na voljo, sploh dobri. In ko najdete obetaven par, je pogosto razprodan ali predrag – ali pa oboje!

Težko je vedeti, kaj storiti ali kje iskati naprej, ko se zdi, da je toliko čevljev popolnoma enakih.

Vendar ni nujno, da je tako. Ko imate splošno predstavo o tem, kakšni bi bili vaši idealni čevlji, nakupovanje ni več tako zastrašujoče. Pravzaprav lahko postane prav zabavna dejavnost, pri kateri lahko raziščete vse možnosti in najdete popoln par bosonogih čevljev.

Naj vam pri tem pomagava. Bosonoge čevlje z vseh koncev spleta sva na enem mestu združili v sezname, kjer jih lahko deliva z vsemi vami. Razdelile sva jih po kategorijah, da bo delo še lažje – nič več brskanja po vseh spletnih straneh za vašim najljubšim modelom. Namesto tega smo za vas opravile raziskavo.

Seznami čevljev vključujejo povezave do trgovin, v katerih lahko kupite izdelke neposredno s seznama. To so le najini predlogi, vendar vas spodbujamo, da obiščete vse trgovine, ki so vključene v vsako objavo na blogu, in poiščete svoje najljubše izdelke!