Domov ˃ Seznami čevljev ˃ Stilske bosonoge superge, ki bodo zasenčile vaše običajne čevlje

Stilske bosonoge superge, ki bodo zasenčile vaše običajne čevlje

Če vam je udobje, zdravje in moda pisano na kožo, se pripravite na vznemirljivo odkritje. Bosonoge superge spreminjajo sceno bosonoge obutve, saj ponujajo popolno kombinacijo pozitivnih lastnosti bosonoge hoje in hkrati zagotavljajo odličen stil. Prehod na bosonoge superge je lahko sprememba, ki jo že dolgo iščete. Pripravite se na vstop v svet, v katerem vaši čevlji niso le modni, ampak tudi krepijo tisti naravni, čudoviti občutek hoje!

Za več predlogov za spomladanski čas ne pozabite prebrskati tudi najinih drugih seznamov! Potopite se v seznam z več kot 70+ blagovnih znamk bosonogih čevljev za pomlad/poletje, preglejte najin seznam belih bosonogih čevljev, elegantnih bosonogih čevljev in najboljših cenovno dostopnih bosonogih čevljev, v kolikor iščete cenovno ugodne opcije.

Zakaj bosonoge superge zasenčijo vaše običajne čevlje

Predstavljajte si, da imate rentgenski vid. Če bi pogledali svoje noge, udobno obute v stilske superge, bi se vam morda pokazala druga plat teh čevljev. Namesto udobne in naravne poravnave bi najverjetneje videli skupaj stisnjene prste na nogah v nenaravnem položaju, zaradi česar bi lahko dvakrat premislili, ali jih boste še enkrat obuli.

Čas je, da prenehamo žrtvovati zdravje zaradi videza in se odločimo za čevlje, ki so zasnovani za našo naravno telesno zgradbo – bosonoge superge.

Tukaj je razlog, zakaj so bosonogi čevlji prava izbira:

  • Oblika v obliki stopala – omogoča, da se prsti naravno razširijo, kar je v skladu s predvidenim delovanjem vašega telesa.
  • Ravni podplati – spodbujajo pravilno ravnotežje in poravnavo telesa.
  • Tanki, fleksibilni podplati – omogočajo stopalom, da se prosto gibljejo in zaznavajo tla pod seboj.

Izbira bosonogih superg je več kot le nakupovanje čevljev; pomeni tudi skrb za zdravje in udobje. Vaša stopala bodo izkusila svobodo, ki je še niso spoznala, kar je odlično ne le za vaše prste, temveč za dobro počutje celotnega telesa.

Zakaj bi se zadovoljili z manj, ko gre za zdravje ali stil? Z bosonogimi supergami vam ni treba sklepati kompromisov – dobite najboljše iz obeh svetov.

Najboljše bosonoge superge na trgu

VIVOBAREFOOT

| Moški, ženski | Usnje, veganski | $160+ | 160€+ |

Uporabite BUVIVO25 za 25% popust

Uporabite BU10 za 10% popust pri LILIJOLIE

Sva veliki oboževalki superg VIVOBAREFOOT, ki so odlična kombinacija stila in elegance v bosonogi obutvi! Njihovi čevlji so med Njihovi čevlji so med najkakovostnejšimi v kategoriji bosonogih čevljev in so izdelani tako, da zdržijo več let (samo preverite, kako sem očistila moževe Geo Courts, da so bili videti povsem novi). Vivo ponuja različne stile superg. Med najinimi najljubšimi sta Geo Court in novi Sensus, ki se na nogah zdijo kot tanke usnjene rokavice in so izjemno minimalistični. Za tiste, ki se raje nosijo športna oblačila, vas modela Lite Knit in Asana ne bosta razočarala.

Velikost in prileganje: Večina ženskih čevljev VIVOBAREFOOT se najbolje prilega ozkim in srednje širokim stopalom. Nekateri modeli so lahko nekoliko širši od drugih (meni se zdijo najširši modeli Geo Court). Moške različice so širše od ženskih, kar omogoča dodatno izbiro za vse, ki potrebujejo več prostora. Če vaša velikost spada v kategorijo, kjer sta na voljo tako moški kot ženski model, lahko izbirate med dvema različnima širinama.

Za več podrobnosti si preberite najin obsežen opis znamke VIVOBAREFOOT.


Feelgrounds

| Moški, ženski | veganski | $104+ | 104€+ |

Oh, Feelgrounds, za mnoge prva izbira, ko se podajo v svet bosonogih čevljev. Resnično sva navdušeni nad dizajnom njihovih čevljev, ki zagotovo zapolnjuje vrzel na trgu elegantnih čevljev, namenjenih mlajšemu občinstvu (ali mladim po srcu). Čevlji Feelgrounds so širši od tistih iz podjetja VIVO in so edinstveni, saj izdelujejo izključno veganske bosonoge čevlje. Najini osebni favoriti sta modela Original Mesh in Knit ter model Court. Za naju so postali stalnica, za katero vedno poseževa. Še posebej super je, da lahko model Mesh enostavno vržeš v pralni stroj za čiščenje. Medtem ko je model Luxe v poletnih dneh morda nekoliko pretopel, je model Court zaradi drugačne podloge bolj primeren.

Velikost in prileganje: Večina superg Feelgrounds je primerna za srednje in srednje do široka stopala, običajno pa se lahko prilagodijo tudi za ožja stopala. Pred kratkim so posodobili tabelo velikosti, ki odraža širino vložka in ne širino čevlja, zato so čevlji videti nekoliko ožji. Vendar so po najinih izkušnjah modeli iz mrežaste in pletene tkanine za približno 3-4 mm širši, model Court pa za 1-2 mm širši, kot je navedeno v tabeli velikosti. Notranja dolžina se natančno ujema s tabelo velikosti in v vseh supergah Feelgrounds nosim velikost 42 (z merami stopala 26,3/10 cm). Prav tako so precej prilagodljive različnim obsegom stopal, kar je velik plus.


Lang.S by Tikki Shoes

| Moški, ženski | Usnje | 120€ |

Uporabite BOSENOGICE10% za 10% popust

Lang.S, kratica za “Language of the Soil” (jezik zemlje), je morda novo ime na sceni, vendar je to dejansko preoblikovana identiteta dobro znane znamke Tikki Shoes. Pod tem svežim imenom so predstavili svoje prve modele za otroke in odrasle, vključno s supergami ZEN. V skladu z ugledom te blagovne znamke lahko pričakujete vrhunsko kakovost. Superge imajo zgornji del iz kakovostnega mehkega usnja in podplat iz naravne gume. Ovratnik ni pretirano oblazinjen, zato boste, če je vaša koža še posebej občutljiva, z njimi morda na začetku morali nositi nogavice. Podplat je glede debeline odlično uravnotežen – ni pretanek, vendar tudi ne pretirano debel, kar zagotavlja ravno dovolj blaženja. Poleg tega je vložek iz konoplje odstranljiv, s čemer lahko izboljšate občutek tal.

Velikost in prileganje: so nekoliko širše od prejšnjih modelov Tikki, predvsem imajo več prostora okoli palca. Njihova oblika je precej univerzalna, z blažjim naklonom proti mezincu, kar omogoča prilagajanje različnim oblikam stopal. Idealno so primerni za srednje široka stopala, vendar se dobro prilagajajo tudi ozkim in srednje do oširokim stopalom ter nizkim in povprečnim volumnom stopal. Če potrebujete malo več prostora, lahko izberete eno velikost večje. Velikost čevljev je usklajena s tabelo velikosti in nosim velikost 41, ki ustreza mojim meram stopala 26,3/10 cm.


Peerko

| Moški, ženski | Usnje, veganski | 119€+ |

Uporabite BOSENOGICE10 za 10% popust

Superge Peerko morda niso videti kot klasične superge, vendar so odlična izbira, če iščete superge, ki so lahko del polformalne obleke. Na voljo so v več različnih barvah in materialih, vključno s številnimi veganskimi možnostmi, dodanimi letos! Poleg tega so pred kratkim predstavili nove platnene superge z imenom Origin, za katere sva prepričani, da vam bodo všeč. To so resnično eni od najbolj mehkih in udobnih bosonogih čevljev, kar sva jih kdaj nosile, in so kot nalašč za vse, ki iščejo alternativo svojim Allstarkam.

Velikost in prileganje: Peerko ponuja zelo natančne tabele velikosti, njihovi čevlji pa se dobro ujemajo s temi merami. V vseh supergah Peerko nosim velikost 42 (mere stopala 26,3/10 cm). Kar zadeva širino, so primerni za srednje do široka stopala. Model Classic je lahko še širši, zaradi njegove zgornje zasnove. Optimalno so prilagojene za povprečen volumen stopal in velikost pete, vendar se precej dobro prilagajajo tudi stopalom z velikim volumnom. Vendar pa lahko nekateri ljudje s tankimi petami pri določenih modelih opazijo več prostora okoli gležnjev.

Za podrobnejši opis znamke Peerko si preberite najino izčrpno oceno.


Shapen

| Moški, ženski | Usnje, veganski | 129€+ |

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Shapenove superge resnično izstopajo s širokim izborom barv in modelov. Ne glede na to, ali imate radi bleščice ali kovinske barve – imajo vse, kar si lahko zaželite. Ponujajo tudi nekaj zelo klasičnih stilov v bolj nevtralnih barvah, pa tudi opcije za moške. Čeprav so njihove veganske alternative morda nekoliko manj zračne kot usnjene, so videti enako dobro kot njihovi usnjeni modeli.

Velikost in prileganje: Shapen so odlična izbira za srednje široka in široka stopala, odlična novica pa je, da se dobro prilagajajo tudi ožjim stopalom. Prileganje pri različnih stilih je zelo dosledno, razlikujejo se predvsem v zasnovi zgornjega dela. Prstni del je izjemno prostoren in zagotavlja veliko prostora za prosto gibanje prstov na nogah. Če imate manjši volumen ali ožja stopala, boste morda opazili nekaj gubanja v sprednjem delu, tik pred začetkom vezalk, vendar to med gibanjem ne povzroča nelagodja, za zmanjšanje tega pa lahko vedno dodate vložek. Vsi njihovi čevlji so skladni s tabelo velikosti, zato je dobro, da jo pred nakupom preverite. Osebno si pri njihovih copatih prizadevam za 10-12 mm dodatnega prostora pred prsti na nogah.

Za podroben opis znamke Shapena si oglejte najino izčrpno oceno.


Groundies

| Moški, ženski | Usnje, veganski | 90€+ |

Uporabite BU15 za 15% popust (velja do 12.4.2024)

Groundies trenutno ponuja izjemno obsežno zbirko bosonogih superg, ki so v skladu z najnovejšimi trendi, a hkrati v celoti sprejemajo etos bosonoge obutve. Ponujajo različne sloge iz različnih materialov, z različnimi vrstami podplatov in oblikami. Ključno je, da izberete pravi model za svoje potrebe (zavedajte se, da imajo na voljo tudi nekatere običajne superge, ki niso bosonoge). Čeprav so njihove superge morda cenovno ugodnejše od drugih na tem seznamu (in bodite pozorni na njihove redne razprodaje med letom), velja opozoriti, da se lahko nekatere usnjene superge začnejo obrabljati hitreje kot dražje opcije.

Velikost in prileganje: Groundies ponuja več različnih tipov podplatov, ki ustrezajo različnim širinam stopal in pokrivajo skoraj vse velikosti, od ozkih do zelo širokih. Prepričajte se, da izberete pravo širino za vas. Vsi njihovi modeli ustrezajo tabeli velikosti in običajno nosim velikost 42 (mere stopala 26,3/10 cm), razen pri podplatu GX1, ki se mi zdi nekoliko krajši in manj oblikovan za stopalo.

Če želite več informacij o čevljih Groundies, si preberite najino poglobljeno oceno.


Fleeters

| Moški, ženski | veganski | 101€+ |

Podjetje Fleeters je na prizorišče stopilo z zelo uspešno kampanjo množičnega financiranja, ki je bila deležna velike podpore. Njihov uspeh lahko v veliki meri pripišemo sodobni zasnovi copat – pomislite na leopardje potiske, kovinske detajle in stilsko zasnovo, ki si jo modni navdušenci želijo pri bosonogih čevljih. Fleeters se razlikuje tudi po svoji zavezanosti trajnosti, saj so superge izdelane iz veganskih materialov, kot je koruzno usnje. Podplati so mehki in prožni, čeprav se zaradi višjega roba podplata morda zdijo nekoliko trši kot pri nekaterih drugih tu naštetih supergah (čeprav je ta videz debelega podplata le navidezen). Nekateri bralci so omenili začetno nelagodje okoli ovratnika gležnjev, a ker tega pri najinih parih nisva opazili, ne moreva govoriti iz osebnih izkušenj. Velik plus je, da jih je mogoče prati v pralnem stroju, zato je vzdrževanje enostavno.

Velikost in prileganje: Fleeters so idealni za srednje široka in srednje do široka stopala, lahko pa se udobno prilagodijo tudi za ožja stopala. Pri velikem prstu so minimalno zoženi, kar ne omejuje gibanja prstov, če izberete velikost z dovolj prostora pred prstom. Sama nosim velikost 42 z merami stopala 26,3/10 cm in ugotovila sem, da so velikosti na tabeli točne.


Mukishoes

| Moški, ženski | Usnje, veganski | 99€+ |

Uporabite UNIVERSEMUKI za 10% popust

Predstavljajte si najmehkejše in najtanjše superge, kar jih lahko najdete. To so Mukishoes. Ta blagovna znamka slovi po svoji ultraminimalistični zasnovi, ki na trgu bosonogih superg zagotavlja karseda najbližji občutek, podobnemu drugi koži. Njihova močna zavezanost trajnosti in zmanjševanju odpadkov je očitna, saj uporabljajo izključno naravne materiale, kot so konoplja, bombaž ali usnje. Vsako leto poleg svojih osnovnih stilov izdajo tudi nekaj barvitih možnosti za novo sezono. Velja omeniti, da lahko nekateri modeli na začetku povzročijo nekaj nelagodja okoli gležnjev, vendar se po naših izkušnjah materiali vedno lepo pmehčajo (nekaj nošenj z nogavicami bi moralo zadostovati). Ker čevlje izdelujejo premišljeno, se lahko zgodi, da bodo nekateri stili hitro razprodani in jih v sezoni ne bo več na zalogi, zato je pametno, če vidite čevelj, ki vam je všeč, ukrepate hitro in ne čakate z nakupom.

Velikost in prileganje: Mukishoes so idealni za ozka in srednje široka stopala. Ker je podplat tako tanek in mehak, lahko z večjo velikostjo pridobite nekaj dodatne širine, saj se podplat razširi na strani. Večina modelov ustreza velikosti, čeprav so usnjeni modeli morda nekoliko krajši, sama pa raje povečam velikost pri visokih čevljih, ki so zaradi oblike zgornjega dela krajši. Za vse druge stile nosim velikost 42 in imam stopalo velikosti 26,3/10 cm.

Za podroben pregled čevljev Mukishoes si preberite najino izčrpno oceno.


Koel

| Moški, ženski | Usnje, veganski | 99€+ |

Uporabite BFUNIVERSE za 5% popust pri Mugavik Barefoot

Koel je blagovna znamka, ki sem ji ostala zvesta, odkar so prvič predstavili bosonoge superge za otroke. Od prve izdaje sem jih nenehno kupovala za svoja dva starejša otroka, ki zdaj nosita odrasle velikosti. Nekaj modelov sem kupila tudi zase in Koel me ni nikoli razočaral. Ponujajo veliko izbiro stilov in barv, ker pa se osredotočajo predvsem na prodajo prek trgovcev na drobno, vsi stili morda niso na voljo na njihovi uradni spletni strani. Če iščete določeno barvo ali stil, boste morda morali iskati pri različnih prodajalcih. Vse njihove superge imajo običajno njihov najtanjši podplat, ki je neverjetno tanek in prožen, z obrabo pa postane še mehkejši. Poleg tega so precej trpežni. Pri otroških supergah sva opazili le nekaj bledenja barve, vendar glede na to, da je moj najstarejši sin še posebej trdoživ do čevljev, jim tega ne očitam.

Velikost in prileganje: Koelove superge se odlično prilegajo srednje širokim stopalom z nizkim do srednje visokim nartom. Če potrebujete malo več prostora, lahko izberete večjo velikost, tako da so primerne tudi za širša stopala (čeprav ne zelo široka). Oblika prstnega dela je zelo univerzalna (blažji naklon proti mezincu) in se dobro prilagaja različnim oblikam stopal. V njihovih supergah nosim velikost 42, ki ustreza mojim meram stopala 26,3/10 cm.


Bahé

| Moški, ženski | veganski | 157€+ |

Uporabite BU10 za 10% popust

Bahé je nova blagovna znamka za bosonogo obutev, ki je s svojimi prvimi copati Revive vstopila v bosonogi svet in že naredila vtis. Njihove tekaške superge Revive imajo zelo sodoben, urbani videz in odlično prikrivajo širok prstni del. Tudi če še niste navajeni na videz širokega prstnega dela in čevljev v obliki stopala, se vam bodo ti verjetno zdeli prijetnega videza.

Superge so izdelane iz mrežastega vodoodpornega zgornjega dela in so na voljo v štirih različnih barvah. Čeprav se morda obrabijo hitreje kot nekatere druge superge na tem seznamu, jih odlikuje status enega prvih čevljev za ozemljitev ali ozemljitvenih čevljev z enako električno prevodnostjo kot človeška koža, kar so dosegli z vgradnjo več plasti prevodnega materiala znotraj podplata. Celotna debelina podplata je nekoliko debelejša, vendar ne pretirano. Podplat še vedno ohranja dobro prožnost v eni smeri. Zaradi te kombinacije debeline podplata in zasnove so odlični tudi za začetnike. Če imate raje več občutka za tla, imate možnost odstraniti podplate, kar vam omogoča, da jih nosite na oba načina.

Velikost in prileganje: Čevlji Bahé so primerni za srednje široka in široka stopala, vendar ne za zelo široka stopala. Njihov sistem zavezovanja omogoča dobro prilagoditev tudi za ozka stopala. Najprimernejši so za tiste z nizko in povprečno višino narta. Pri izbiri velikosti preverite njihovo tabelo velikosti, v kateri so navedene priporočene dolžine stopal. Če je dolžina vašega stopala 2-3 mm nad priporočeno velikostjo, lahko razmislite o manjši velikosti, razen če so vaša stopala širša. Jaz na primer nosim velikost 42 in imam 26,3 cm dolgo stopalo. Velikost 42 je priporočena za noge, dolge 26 cm.


Wildling Shoes

| Moški, ženski | veganski | 109€+ |

Uporabite WN_barefootuniverse za ZASTONJ POŠTNINO (Wildling International)

Uporabite WN_barefootuniverseUS za ZASTONJ POŠTNINO (Wildling US)

V čevlje Wildling sem se zaljubila, ko sem pred nekaj leti dobila svoj prvi par. Znamka se je odločila za bolj edinstven in privlačen videz, ki ni enak običajnemu videzu superg. Njihovo neverjetno udobje in občutek tal sta razlog zato, da so se znašli na tem seznamu. Ne glede na to, ali gre za lahkotne poletne čevlje ali udobne zimske škornje, vsak čevelj Wildling daje občutek druge kože, tako da pozabite, da sploh nosite čevlje. Če ste navajeni na malo oblazinjenja, se vam bo zdelo, da je stopnja občutka tal, ki jo ponujajo ti čevlji, nekoliko prevelika, toda za tiste, ki si želijo občutka tal pod nogami, bodo čevlji Wildling odlična izbira. Blagovna znamka ohranja nekaj osnovnih stilov, ki so na voljo vse leto, dopolnjujejo pa jih z novimu stili in barvami, ki jih uvedejo sezonsko in so na voljo le za omejeno obdobje.

Velikost in prileganje: Čevlji Wildling so najbolj primerni za ozka in srednje široka stopala. Njihova spomladanska kolekcija je primerna tudi za srednje do široka stopala, vendar ne za zelo široka. Nekateri novejši modeli imajo večji volumen, zaradi česar se lahko ohlapneje prilegajo tistim z ožjimi stopali. Ker pa je povečan volumen in ne širina podplata, ne bodo dobro ustrezali širšim stopalom, tudi če vas ne moti dodaten prostor. Pri vseh svojih supergah Wildling dosledno nosim velikost 42, ki ustreza mojim meram stopala 26,3/10 cm.

Za podroben pregled znamke Wildling si oglejte najino izčrpno oceno.


Saguaro

| Moški, ženski | veganski | 25€+ |

Uporabite BU15 za 15% popust

Saguaro je pogosto prva blagovna znamka za tiste, ki se na novo podajajo v svet bosonoge obutve, predvsem zaradi njihove cenovne dostopnosti. Zato so priljubljena izbira za novince, ki niso prepričani, kako se jim bodo bosonogi čevlji prilegali ali kako se bodo v njih počutili. Pomembno je poudariti, da so vsi čevlji Saguaro veganski in izdelani iz sintetičnih materialov. Če so vam pomembni naravni in trajnostni materiali, Saguaro morda ne bo izpolnil vaših meril. Če pa iščete superge, ki jih je enostavno negovati, prati v pralnem stroju in so prijazne do denarnice, so vsekakor vredne razmisleka. Podjetje Saguaro nenehno posodablja svojo linijo in ponuja različne sloge ter redno uvaja nove modele in barve na podlagi povratnih informacij strank.

Velikost in prileganje: Izbira pravilne velikosti iz obsežnega kataloga Saguaro je zaradi širokega izbora stilov z različnimi oblikami podplatov, debelinami in oblikami prstnih delov včasih lahko zahtevna. Po testiranju več njihovih stilov smo ugotovili, da je pri debelejših materialih čevljev ali podplatih, ki so na fotografijah videti nekoliko koničasti (kar kaže na to, da so nekateri modeli bolj oblikovani v obliki stopal kot drugi), koristno izbreti večjo velikost. Njihova tabela velikosti vključuje priporočeno dolžino stopala za vsako velikost; zame je to velikost 42 (mere stopala 26,3/10 cm). Vendar se glede na model odločim za velikost 42 ali 43.

Za podroben pregled znamke Saguaro si oglejte najino izčrpno oceno.


Realfoot

| Moški, ženski | Usnje, veganski | 149€ |

Uporabite 10BU za 10% popust

Superge Realfoot so odlična izbira za vse, ki iščejo veliko prostora za prste na nogah, saj ponujajo enega izmed najbolj prostornih prstnih delov na nogah med vsemi supergami, ki smo si jih do zdaj ogledali. Imajo brezčasno obliko in so na voljo v široki paleti barv, tako da boste zlahka našli nekaj, kar se bo popolnoma ujemalo z vašim slogom.

Velikost in prileganje: Realfoot superge se odlično prilegajo osebam s srednje do širokim, širokim in zelo širokim stopalom, saj zagotavljajo dovolj prostora za mezinec in blažji naklon proti njemu, kar ustreza različnim oblikam stopal. Čeprav jih je mogoče prilagoditi za ožja stopala, imejte v mislih, da se lahko zaradi manjšega volumna stopala čevelj bolj zmečka. Srednji del stopala in peta sta v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami nekoliko ožja, zaradi česar se lahko tistim z zelo širokimi stopali na teh območjih zdijo tesni. Velikost v njihovi ponudbi je zanesljiva in v vseh čevljih dosledno nosim velikost 42, moje stopalo pa meri 26,3/10 cm.

Za podroben pregled znamke Realfoot si oglejte najino izčrpno oceno.


Bohempia

| Moški, ženski | veganski | 129€+ |

Uporabite BOSENOGICE za 10% popust

Superge Bohempia so odlična izbira za vse, ki iščejo bosonogo alternativo klasičnim modelom, kot so All Stars ali Vans. Njihova predanost okolju prijaznemu delovanju je očitna, saj je vsak par copat narejen iz naravnih materialov, ki jih najdejo v bližini, vključno z mešanico konoplje za zgornji del in naravne gume za podplate. Imajo veliko različnih barv, od svetlih in drznih do nežnih in nevtralnih, kar zagotavlja, da bo vsakdo našel svoj popoln model.

Velikost in prileganje: Bohempia poskrbi za različne oblike stopal, saj svoje modele ponuja v dveh širinah: “regular” in “wide”. Zanimivo je, da so manjše velikosti namenjene širšim stopalom v primerjavi z večjimi velikostmi; na primer, širina “wide” v velikosti 36 je namenjena zelo širokim stopalom, medtem ko je velikost 44 najprimernejša za zgolj široka stopala. Osebno nosim velikost 42 pri vseh modelih Bohempia (z dolžino stopala 26,3 cm), pri čemer se pri toplejših zimskih modelih odločam za “wide” možnost, saj je “regular” širina tik na meji, da bi bila dovolj široka za moje 10 cm široko stopalo. Omeniti velja, da je notranja dolžina čevlja običajno za približno 3-4 mm daljša od vrednosti, navedenih v tabeli velikosti.

Za podroben pregled znamke Bohempia si preberite najino izčrpno oceno.


Ohne Project

| Moški, ženski | veganski | 159€ |

Uporabite BU10 za 10% popust

Ohne Project je sveža novost na trgu veganskih bosonogih superg, saj ponuja modele, ki so privlačni in bodo zagotovo navdušili mnoge, zlasti mlajše. Po uspešni kampanji množičnega financiranja je bila prva serija superg razprodana v nekaj minutah, kar kaže na veliko povpraševanje. Čeprav trenutno na zalogi morda ni veliko velikosti, se blagovna znamka že pripravlja na izdajo novih barv in kmalu na dodatno serijo. V primerjavi z drugimi tukaj omenjenimi bosonogimi supergami so superge Ohne Project morda bolj strukturirane, zlasti na območju pete, zato so primerna izbira za tiste, ki imajo raje nekoliko več blaženja. Na voljo so z različnimi vložki, kar omogoča enostavno prilagajanje stopnje blaženja glede na individualne želje.

Velikost in prileganje: Ohne Project superge so vsestranske, saj so prilagojene ozkim do srednje-širokim stopalom, njihov dizajn pa je primeren za nizka do povprečno voluminozna stopala. Izbira vložka lahko bistveno vpliva na celotno prileganje; na primer najdebelejši in najbolj oblazinjen vložek lahko zmanjša razpoložljivi prostor v čevlju. Zato je pomembno, da to upoštevate pri izbiri svoje velikosti. Čevlji ustrezajo tabeli velikosti in nosim velikost 42, ki mi nudi udobnih 14 mm dodatnega prostora znotraj čevlja, kar se dobro ujema z merami mojega stopala 26,3/10 cm.


Xero Shoes

| Moški, ženski | Usnje, veganski | $75+ | 75€+ |

Uporabite BFUNIVERSE za 5% popust pri Mugavik Barefoot

Xero Shoes so pogostobolj športnega videza, vendar imajo tudi lepo paleto priložnostnih stilov, ki se odlično podajo k kavbojkam za vsakodnevno nošenje. Njihovi čevlji so izdelani iz veganskih materialov ali usnja, zato so v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami, nekoliko bolj prijazni do denarnice (zlasti v času njihovih razprodaj). Veliko njihovih superg je nekoliko bolj oblazinjenih, kar je idealno za tiste, ki šele začenjajo z nošenjem bosonogih čevljev, ali za vse, ki imajo radi nekoliko več oblazinjenja.

Velikost in prileganje: Xero so na voljo v dveh širinah: moški in ženski. Ženske velikosti so nekoliko ožje od moških in se najbolje prilegajo srednje širokim stopalom. Če pa so vaša stopala širša, lahko z večjo velikostjo pridobite dodatno širino, ki jo potrebujete. Čevlji imajo tudi veliko prostora nad prsti na nogah. Moške različice so širše zasnovane, zlasti okoli predela za prstmi in sredine stopala, zato so primerne za posameznike s srednje do širokimi stopali. Če ugotovite, da je vaša velikost čevljev na voljo v moški in ženski različici, vam to omogoča izbiro glede na posebne potrebe po širini vaših stopal.

Prileganje se lahko razlikuje med modeli, zato je to moja strategija za izbiro velikosti, ki se običajno zelo dobro obnese. Pri modelih iz debelejših materialov ponavadi izberem velikost za polovico ali celo velikost več.

Za podroben pregled znamke Xero Shoes si preberite najino izčrpno oceno.


Več stilov bosonogih superg

Bär Shoes

Te superge spadajo med najkakovostnejše bosonoge možnosti, ki so na voljo in so narejene za dolgo življenjsko dobo. S širokim izborom debelin podplatov, od zelo tankih do bolj oblazinjenih in mehkih, se za vsakogar najde nekaj.

Uporabite BU15 za 15 popusta


Lems Shoes

Minimalistične superge Lems so športnega videza in imajo debelejše podplate za dodatno blaženje. Ti čevlji so kot nalašč za vse, ki obožujejo minimalistični slog, hkrati pa si želijo dodatnega udobja in podpore, saj ponujajo najboljše iz obeh svetov: funkcionalnost in športen videz.

Uporabite BFUNIVERSE za 5% popust


Angles Fashion

Angles fashion superge so izdelane iz mehkega usnja in imajo podlogo iz mikrovlaken. Na voljo so v klasični črni in beli barvi ter so idealne za vse, ki cenijo brezčasen dizajn v kombinaciji z udobjem sodobnih materialov.

Uporabite BU5 za 5% popust


Whitin

Te cenovno ugodne superge iz Amazona so oblikovane za različne okuse in denarnice. Nekateri modeli imajo debelejši podplat in rahlo vzmetenje prstov.


Tolos

Izjemno lahke in prilagodljive unisex superge Tolos so naše najljubše za vsakodnevno nošenje, saj imajo edinstveno zasnovo brez jezika za prileganje v stilu nogavic. Za zdaj so na voljo samo v ZDA.

Uporabite BAREFOOTUNIVERSE za 10% popust


Magical Shoes

Superge Magical Shoes so zasnovane tako, da zagotavljajo komaj opazen občutek nošnje čevljev, hkrati pa zagotavljajo zaščito. So izjemno prilagodljive in tanke, zato so idealna izbira za vse, ki imajo srednje široka stopala.

Uporabite BOSENOGICE za 10% popust


Ahinsa

Visokokakovostni veganski športni copati Ahinsa so mehki in prilagodljivi, na voljo v liniji Barefoot za naraven občutek in v liniji Comfort z rahlo dvignjenim vložkom v peti.

Uporabite BU10 za 10% popust


Sambas The Bambas

Veganske superge Sambas the Bambas so izdelane iz materialov rastlinskega izvora, ponujajo široko paleto svetlih barv in edinstvenih vzorcev ter so kot nalašč za tiste, ki iščejo trajnost in slog.

Uporabite BOSENOGICE za 7% popust

Primerjava bosonogih superg

Pripravili sva primerjavo različnih bosonogih superg, pri čemer sva posebno pozornost namenila obliki prstnih delov in njihovi širini. Tako boste zlahka ugotovili, kako se med seboj razlikujejo in kaj imajo skupnega. Namen te postavitve je olajšati vaše iskanje in vam pomagati najti popolne bosonoge superge, ki se popolnoma prilegajo vašim stopalom.

Zaključek

Izbira bosonogih superg je več kot sledenje modnemu trendu; gre za to, da si prizadevamo imeti ne le bolj zdrava, temveč tudi bolj zadovoljna stopala, ne da bi se pri tem odrekli dobremu videzu. Če se odločite za bosonoge superge, izberete udobje, svobodo naravnega gibanja stopal in splošno dobro počutje. Zato preglejte najine sezname, poiščite svoj popoln par in se samozavestno ter z lahkoto podajte v pomlad. Vaša stopala si zaslužijo najboljše in z bosonogimi supergami bodo to tudi dobila.

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*