Popestritev jesenske garderobe: Be Lenka Mojo Chelsea škornji

Vstopite v sezono z modelom Mojo znamke Be Lenka, nizkimi bosonogimi škornji Chelsea, ki so oblikovani za spremenljivo jesensko vreme. Škornji so na voljo v črni in temno rjavi barvi, narejeni iz vrhunskega Nappa usnja s pleteno tkanino nad gležnji, kar ustvarja vsestranski in urbani videz, primeren za vsako priložnost.

V članku se bova poglobili v podrobnosti škornjev Mojo, predstavile njihove edinstvene materiale, velikost in prileganje ter kje si jih lahko kupite. Ne glede na to, ali ste namenjeni v pisarno ali se odpravljate na sprehod na svež jesenski zrak, so čevlji Mojo odličen dodatek za vašo jesensko garderobo.

Uporabite BU5 za 5% popust

Materiali

Škornji Mojo znamke Be Lenka se ponašajo z edinstveno oblikovano zasnovo. Model združuje visokokakovostno Nappa usnje in pleteno tkanino okrog gležnja. Ta kombinacija jim daje sproščen, urbani videz, ki je primeren za pisarno in večerne družabne aktivnosti v mestu.

Ta škorenj, podložen s tankim flisom, je idealna izbira za jesenske in spomladanske dni. Vendar je potrebno opozoriti, da pozimi morda ne bodo zagotavljali primerne toplote za daljše aktivnosti na prostem. Za kratek sprehod ali pot v službo pa so odlična in modna izbira.

Podjetje Be Lenka za svoje čevlje ponuja različne vrste podplatov, model Mojo pa ima nov gumijast podplat Ergogrip. Ta podplat ni le lepo prilagodljiv, temveč je opremljen z globljimi utori, ki izboljšujejo oprijem na spolzkih površinah. Ne glede na to, ali se gibljete po mestnih ulicah ali podeželskih poteh, podplat Ergogrip zagotavlja, da lahko brez strahu hodite v različnih razmerah.

Velikost in prileganje

Model Mojo izstopa z nekoliko drugačno obliko in prileganjem v primerjavi z njihovimi drugimi modeli. So popolna izbira za:

  • ozka in srednje široka stopala
  • Stopala z daljšim palcem in močnejšim naklonom proti mezincu.
  • Povprečno visok nart in povprečno širok gleženj (čeprav morda ne bodo v celoti oprijeli ozkih gležnjev in pet)

Ti škornji imajo manj izrazito fižolčkasto obliko, zaradi česar se lahko pri tistih, ki imajo bolj izrazito fižolčkasto obliko stopal, palec dotika strani čevlja. Po mojih izkušnjah, kljub temu da vzamem večjo številko, čutim, da se moj palec dotika strani čevlja.

Na splošno priporočava, da pri teh škornjih vzamete večjo številko, ne glede na vaš tip stopala. Zaradi oblike in prileganja škornja se lahko ti zdijo krajši od dejanske notranje dolžine, zato priporočava, da dodate več kot 12 mm prostora pred prsti, s čemer zagotovite dovolj prostora za ustrezno gibanje stopala. Za primerjavo: nosim velikost 43 z merami stopala 26,3/10 cm.

Kje naročiti?

Be Lenka Mojo je možno kupiti na uradni spletni strani Be Lenka, na voljo pa so tudi v različnih lokalnih trgovinah z bosonogo obutvijo po vsem svetu.

Be Lenka z mednarodno dostavo zagotavlja pošiljanje po vsem svetu. Upoštevajte, da se stroški pošiljanja razlikujejo glede na izbrano državo.

Zaključek

Chelsea škornji Mojo znamke Be Lenka so tako elegantna kot udobna izbira za jesenske dni. S svojo edinstveno in premišljeno obliko so prilagojeni specifični obliki stopala, zato je pomembno, da ne pozabite izbrati večje velikosti, ki bo zagotavljala najboljše prileganje. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad bosonogo obutvijo ali zgolj ljubitelj Chelsea škornjev, bodo morda škornji Mojo to sezono postali vaš spremljevalec ob vseh priložnostih.

Če želite podrobneje spoznati ponudbo znamke Be Lenka, si oglejte najino poglobljeno oceno te znamke. Če vas še posebej privlačijo Chelsea škornji, ne spreglejte najinega prispevka o najboljših bosonogih Chelsea škornjih, skupaj s priporočili najboljših bosonogih škornjev za vsak dan.

Uporabite BU5 za 5% popust

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*