Domov ˃ Ocene ˃ Shapen ocena: od bosonogih elegantnih čevljev do zimskih čudes

Shapen ocena: od bosonogih elegantnih čevljev do zimskih čudes

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se na kakšnem prestižnem dogodku poskušali obuti v čudovite čevlje, a so vas v zameno le bolela stopala in ste se počutili nelagodno? Tudi nama se je to že zgodilo. Trdi, neizprosni elegantni čevlji se pogosto zdijo, kot da bi jih bilo treba vedno razhoditi. Bodimo realni, iskanje resnično udobnih elegantnih čevljev je kot iskanje igle v kopici sena. In če sanjarite o udobju bosonogih čevljev v elegantnem dizajnu, je lahko ta boj še bolj zastrašujoč. Vendar se ne bojte, saj vas je podjetje Shapen poskrbelo za najboljše elegantne bosonoge čevlje, kar jih lahko najdete na trgu!

Spoznajte Shapen

Znamka Shapen prihaja iz Slovaške in si prizadeva ustvariti elegantne bosonoge čevlje, ki prekašajo vse ostale. Vse se je začelo leta 2016, ko se je Mia, ki stoji za blagovno znamko Shapen, odločila sprejeti izziv in ustanoviti svojo lastno znamko bosonogih čevljev. Takrat je bila večina bosonogih čevljev namenjena predvsem za šport in dejavnosti na prostem, zaradi česar je v svetu poslovno primernih bosonogih čevljev zevala praznina.

Mijina vizija je bila jasna: njen cilj je bil zapolniti to vrzel in izdelati bosonoge čevlje, ki ne bodo le odlični, ampak bodo videti enako elegantno kot običajni čevlji. S svojim izostrenim občutkom za estetiko se je odločila oblikovati vrsto bosonogih čevljev, ki bi se po videzu lahko kosali z vsemi običajnimi čevlji.

Njena pot se je začela s predstavitvijo balerink Tulip, ki sta jim hitro sledili Ivy in Fleur. Z leti so svojo kolekcijo razširili na različne modele sandalov in balerink različnih širin. Pri tem se niso ustavili; Shapen je začel ustvarjati modne bosonoge superge za moške in ženske ter več trendovskih zimskih modelov. In tu je vznemirljiva novica – pripravljajo se tudi na lansiranje otroških modelov!

Podjetje Shapen spremljava že od samega začetka in opazujeva, kako Mia in njen mož Marek razvijata svojo znamko v uspešno podjetje. Imeli sva celo čudovito priložnost obiskati njuno trgovino v Bratislavi in to je bila za naju ena najbolj prijetnih izkušenj, kar sva jih doživeli. Shapen ni le znamka, temveč strasten projekt, ki spreminja pravila igre v svetu bosonogih čevljev.

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Shapen velikost & prileganje

Čevlji Shapen so na voljo v velikostih od 35 do 47. Pomembno je poudariti, da so modeli, namenjeni izključno ženskam, na voljo do velikosti 44, medtem ko unisex modeli pokrivajo celoten spekter velikosti.

Da bi zagotovili popolno prileganje, Shapen na svoji spletni strani zagotavlja podrobne tabele velikosti, ki so odlično usklajene z notranjimi merami njihovih čevljev. Ne pozabite, da pred naročilom vedno preverite tabelo velikosti, ki je specifična za vsak model, in ne pozabite izmeriti svojih stopal.

Pri izbiri zaprtih čevljev upoštevajte, da pred prsti pustite približno 12 mm prostora. Pri sandalih lahko pustite nekoliko manj prostora (za podrobnosti preverite opise modelov), pri zimskih modelih z volneno podlogo pa boste morda potrebovali še več prostora, zlasti če jih nameravate nositi z debelejšimi nogavicami ali udobnimi nogavicami na prste.

Modeli Shapen so primerni za srednje široka in široka stopala, pa tudi za tiste s povprečnimi in volumensko bolj polnimi stopali. Večino modelov je mogoče prilagoditi tako, da se prilagajajo stopalom z manjšim obsegom in celo ozkim stopalom, zato so vsestranska izbira za različne oblike in velikosti stopal.

Nekateri modeli Shapen, kot sta Poppy in Tulip, so na voljo v dveh različnih širinah, kar omogoča dodatno prilagodljivost za različne širine stopal. Ne pozabite, da so Shapen čevlji v najmanjših ženskih velikostih zasnovani za širša stopala v primerjavi z večjimi velikostmi, nekateri modeli pa se lahko dobro prilagodijo tudi kratkim, zelo širokim stopalom.

Pri čevljih Shapen izstopa oblika za prste, ki se ponaša s širokim prstnim delom z blagim naklonom proti mezincu. Ta zasnova je odlična za prilagajanje različnim oblikam stopal, ne da bi pri tem ogrozili bistven prostor, potreben za vaše prste.

Shapenova ponudba čevljev

Shapen Poppy

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Ko gre za bosonoge elegantne čevlje za oblačenje, Poppy prevzame krono za slog, dizajn in celotno eleganco. Ti čevlji navdušujejo s prefinjenim lakastim usnjem spredaj in elegantnim odprtim dizajnom, ki ga dopolnjuje trak za gleženj, ki jih varno drži na nogah. Tudi če niste ljubitelj širših čevljev, tega zaradi Poppyjeve domiselne zasnove skoraj ne boste opazili.

Poppy ponuja različne barve usnja, zato so odlični tudi za neveste. Poleg tega je na voljo tudi veganska različica za tiste, ki jim je to bolj všeč. To so čevlji, ki ne smejo manjkati v vaši garderobi, če vam je pomembno združiti modo in udobje.

Velikost in prileganje: Poppy je na voljo v dveh različnih širinah – WIDE in REGULAR. Različica WIDE je kot nalašč za široka stopala s povprečnim obsegom v sprednjem delu, različica REGULAR pa je primerna za tiste z ožjimi in srednje širokimi stopali. Za lažjo predstavo vam povem, da nosim velikost 41 v različici WIDE, z merami stopala 26,3/10 cm. V primerjavi z modelom REGULAR velikosti 42, čeprav sem izbrala večjo velikost, je model REGULAR preozek za moja stopala. Model WIDE pa je na drugi strani primeren za mojo širino stopala, pri čemer je vidna le majhna vrzel okoli stopala, ki pa ni moteča. Če pa imate široka in plitva stopala, vam bo na tem mestu morda zmanjkalo nekaj volumna.

Poppy se dobro prilega stopalu zaradi traku za gleženj, ki zagotavlja varno prileganje. Čeprav lahko trak nadomestite z okraski na gležnju za pridih prestiža, velja opozoriti, da čevlji z okrasnimi trakovi morda ne bodo ostali tako trdno na mestu. Zato vam svetujeva, da se držite traku za gleženj za zanesljivo prileganje, ki vas ne bo pustilo na cedilu.


Shapen FEELIN Chic in FEELIN Uni

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Shapen FEELIN Chic in FEELIN Uni superge v vašo kolekcijo obutve vnesejo živahen pridih barv, bleščic in izbire materialov. Te superge ponujajo široko paleto barv in materialov, med katerimi lahko izbirate. Čeprav so veganske možnosti morda nekoliko manj zračne kot usnje, so cenovno dostopna in okolju prijazna alternativa, ki ne ogroža vašega stila.

Glavna razlika med modeloma Chic in Uni je v njuni zasnovi. Chic, ki je zasnovan za ženske, ima dodatne okrasne elemente na straneh in peti, kar v vaš korak vnese pridih elegance. Nasprotno pa je Uni čiste in preproste oblike, ki je primerna tako za moške kot ženske, zato je vsestranska izbira za vsakogar.

Velikost in prileganje: FEELIN Uni in Chic se odlično prilegata srednje širokim in širokim stopalom, dobra novica pa je, da se lahko dobro prilagodita tudi ožjim stopalom. Obutev je čudovito široka in prostorna, zato imajo vaši prsti dovolj prostora za prosto gibanje. Če imate manjši obseg ali ožja stopala, boste ob sprednjem delu (tik pred začetkom vezalk) morda opazili nekaj gubanja, vendar ste lahko brez skrbi, to ne bo povzročilo nelagodja med gibanjem. Za primerjavo: nosim velikost 42 z merami stopala 26,3/10 cm.

Zaradi mehkega podplata in zgornjega dela te superge zagotavljajo takojšnje udobje že takoj, ko jih vzamete iz škatle. Opazili sva le eno drobno malenkost, in sicer da je lahko jezik iz belega usnja na začetku nekoliko trši. Potrebno bo približno tri nošenja, da se zmehča do enake ravni kot pri drugih barvah, vendar je to v veliki paleti popolnega udobja zanemarljiva stvar.


Shapen Berry

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Čevlji Berry so izdelani iz vrhunskega semiš usnja in so na voljo v čudoviti paleti štirih različnih barv (na sliki je bledo rožnata različica). Ti čevlji izžarevajo izjemno mehkobo, tako na zgornjem delu kot na podplatu, zato je vsak vaš korak podoben hoji po oblakih. Navdušeni sva nad njihovo nežno, minimalistično obliko, usnjenimi vezalkami, ki dodajo poseben pridih, in njihovo izjemno kakovostjo. Odkriti par čevljev, ki je tako vsestranski, da brezhibno dopolnjuje najrazličnejše načine oblačenja in ga lahko nosite v vseh letnih časih, je nekaj res posebnega.

Velikost in prileganje: Čevlji Berry so najprimernejši za srednje široka in široka stopala s povprečno višino narta. Če so vaša stopala bolj ozka, so lahko vezalke priročen pripomoček za udobno pritrditev, čeprav lahko opazite nekaj gubanja materiala v bližini sprednjega dela (za boljše prileganje priporočamo vstavitev vložkov). Za kontekst: nosim velikost 42, moje stopalo meri 26,3/10 cm.


Shapen LYNX

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

LYNX je popolnoma nov zimski škorenj s vezalkami, v katerega sva se takoj zaljubili! Ti škornji, izdelani iz hidrofobnega nubuk usnja v treh različnih barvah in podloženi z neverjetno mehko merino volno, nudijo raven udobja, ki ji je težko najti primerjavo. Pravzaprav tako mehke volne še nisva srečali v nobenem drugem bosonogem čevlju na trgu. Zgornji ovratnik lahko po potrebi zavihate navzdol za bolj eleganten videz ali pa ga razvijete, da bodo vaša meča na toplem. Podplat je mehak in prilagodljiv, vendar je treba omeniti, da nima zelo globokega profila, zato bo morda zagotavljal slabši oprijem v okoljih zunaj mestnega okolja ali na spolzkih in zahtevnih terenih.

Velikost in prileganje: LYNX je odlična izbira za posameznike s širokimi stopali, zlahka pa jih je mogoče prilagoditi tudi za ožja stopala. Ti škornji so vsestranski in primerni za različne obsege stopal, z vezalkami pa jih je mogoče zlahka prilagoditi. Nosim velikost 43, moje stopalo meri 26,3/10 cm.


Shapen Cozy

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Cozy so topli, vsakodnevni zimski bosonogi škornji, ki so na voljo v več barvah, letos pa je na voljo tudi novost: elegantna črna različica. Ti škornji so izdelani iz hidrofobnega usnja nubuk in v celoti podloženi z volno za največjo toploto. Zaradi stranske zadrge jih je izjemno enostavno obuti in sezuti, vezalke pa boste verjetno morali prilagoditi le enkrat.

Velikost in prileganje: Cozy je idealen za posameznike s širokimi stopali in povprečnim volumnom. Če imate ozka stopala z majhnim obsegom, se vam bodo morda zdeli bolj prostorni, vendar so dovolj vsestranski, da se lahko prilagodijo različnim volumnom stopal. Pri ozkih gležnjih in petah lahko opazite rahlo dviganje pete, kar lahko ublažite z dodajanjem debelejših nogavic in prilagoditvijo vezalk. Za primerjavo: nosim velikost 43 z merami stopala 26,3/10 cm, škornji pa so za 17 mm daljši od mojega stopala.


Shapen URBANEER

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Urbaneer je nov čevelj znamke Shapen, ki sicer po videzu spominja na njihove škornje Cozy, vendar oddaja bolj športno podobo. Izdelan je iz hidrofobnega usnja in ima debelejše okrogle vezalke v nasprotju s Cozy, kar modelu Urbaneer daje bolj športen videz. Zanimiva značilnost, ki ga odlikuje, je elastičen zgornji rob, ki ga pri škornjih Cozy ni. Kljub temu da nimajo zadrge, kot jo imajo škornji Cozy, jih lahko brez težav obujete. Škornji so podloženi z zelo mehko in prijetno volno. Ta rjavi par se lahko pohvali z belo volneno podlogo, ki se nama zdi kakovostnejša v primerjavi z drugimi barvami. Debelina volne je pri tem modelu večja kot pri modelu Cozy. Med nošenjem so neverjetno mehki in lahki.

Velikost in prileganje: Urbaneer se prilegajo podobno kot drugi modeli Shapen. Primerni so za srednje široka in široka stopala s povprečnim obsegom stopala ter povprečnimi petami in gležnji. Vendar pa za tiste z majhnim volumnom stopal in vitkimi gležnji peta morda ne bo povsem fiksirana. V takšnih primerih lahko to težavo ublažite z dodatnim vložkom ali uporabo debelejših nogavic. Nosim velikost 43 z merami stopala 26,3/10 cm.


Shapen DIVINE

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Divine je eleganten čeveljski čevelj, oblikovan iz gladkega usnja in na voljo v treh različnih elegantnih barvah. Ti škornji so podloženi z materialom “Microline”, ki zagotavlja odlično vpijanje vlage. Elegantni trakovi za gležnje povzdignejo njihov videz ter jim dodajo eleganten in izstopajoč videz. Zaradi kombinacije mehkega usnja, prilagodljivega podplata in lahke zasnove so izjemno udobni za nošenje.

Velikost in prileganje: Divine je idealna izbira za posameznike s širokimi stopali, povprečnim volumnom stopala ter povprečno širino gležnjev in pete. Če pa imate majhen obseg ali ozka stopala, ti škornji morda ne bodo najbolj primerni za vas. Če se vam bo peta v čevlju dvigovala, lahko z dodajanjem dodatnih vložkov, kot sem to storila jaz, izboljšate prileganje. Trakovi za gležnje so minimalno nastavljivi, vendar imajo predvsem dekorativni namen. V zimski sezoni vam priporočava uporabo dodatnih vložkov, saj ti čevlji v najhladnejših mesecih morda ne bodo zagotavljali dovolj toplote. Za primerjavo: nosim velikost 42, ki je za 12 mm daljša od mojega stopala, moje stopalo pa meri 26,3/10 cm.


Shapen FLUFFY

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Fluffy je čudovit zimski škorenj, ki spominja na priljubljene škornje UGG, zdaj pa je na voljo tudi v bosonogi izvedbi. Ta model ima priročno stransko zadrgo, ki zagotavlja tesno prileganje, tudi za tiste s ožjimi gležnji. Ti škornji, izdelani iz semiša na zgornjem delu ter podloženi z mehkim in udobnim umetnim krznom, nudijo prijeten objem. Vendar pa je manjša pomanjkljivost krzna ta, da je lahko rahlo spolzek. V prihodnosti bi bilo čudovito, če bi za še bolj razkošen občutek uporabili ovčjo kožo ali volno, podobno kot pri modelu LYNX.

Velikost in prileganje: Fluffy je idealen za srednje široka in široka stopala, lahko pa se prilagodi tudi ožjim stopalom. Ti škornji zagotavljajo varno prileganje okoli gležnjev, zato so idealni za tiste s suhimi ali srednje širokimi gležnji. Če imate široke in močne gležnje, morda ne bodo najprimernejša izbira. Za primerjavo: nosim velikost 43, ki ima notranjo dolžino 27,7 cm, moja stopala pa merijo 26,3/10 cm.


Shapen Glam

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Glam tvorijo elegantni škornji do kolen, ki so na voljo v veganski ali usnjeni različici. Zgornji trak je nastavljiv, tako da si lahko obseg prilagodite po svojih željah. Vendar je treba opozoriti, da se lahko pri vitkih mečih material pretirano zvije, kar ni najbolj estetsko privlačen videz. Trak za gleženj je snemljiv, kar ponuja možnost, da spremenite videz škornjev, vendar lahko obuvanje z uporabo traku za gleženj vzame nekaj več časa.

Velikost in prileganje: Glam je odlična izbira za tiste s širokimi stopali in srednje velikim volumnom stopala. Vendar pa morda ne bodo najbolj primerni za posameznike z majhnim obsegom ali ozkimi stopali. Poleg tega so ti škornji primernejši za širša meča (za natančne mere si oglejte njihovo tabelo velikosti) in morda ne bodo idealni za osebe z vitkimi meči, kot v mojem primeru.


Shapen FROSTY

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Frosty je nov zimski škorenj znamke Shapen. Zgornji del je izdelan iz kombinacije usnja in najlona z nastavljivimi trakovi, ki jih pomagajo udobno namestiti na noge. Notranjost je podložena z umetnim krznom, čeprav morda ne zagotavlja enake ravni toplote kot prava volna. Podplat je tanek in prilagodljiv, vendar nima globokih zarez, kar pomeni, da morda ne bo zagotavljal enake ravni oprijema kot bosonogi zimski škornji z globokim profilom. Glede na to, da gre za nov letošnji model, vas bova sproti obveščali o tem, kako se bodo obnesli na snegu. Če se ozremo v prihodnje leto, bi bilo dobro, če bi bili opremljeni s še toplejšo podlogo in podplatom z izboljšanim oprijemom, zaradi česar bi bili primerni za hujše zimske razmere.

Velikost in prileganje: Ti škornji so najprimernejši za srednje široka in široka stopala z nizko do povprečno višino podplata. Če imate višji nart, jih boste morda nekoliko težje obuli. Tisti, ki imate malo volumna stopal in se vam nekoliko dviguje peta, razmislite o uporabi debelejših nogavic ali gamaš, da se vam bodo bolje prilegali.


Shapen Ivy

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Ivy je eleganten zimski Chelsea škorenj in je eden najbolj elegantnih bosonogih Chelsea škornjev, ki so na voljo. Zaradi gladkega usnja v črni ali rjavi barvi, okrasne stranske zadrge in elegantne vlečne zanke je odlična izbira za kombiniranje s krili ali oblekami, poslovnimi oblekami ali preprosto za vsakodnevno nošenje, ko želite izžarevati eleganco in slog. Podloženi so s filcem, za dodatno toploto pozimi pa vam priporočava, da vanje dodate volnene vložke.

Velikost in prileganje: Ti škornji so idealni za srednje široka in široka stopala ter se lahko prilagodijo stopalom z nekoliko večjim volumnom v srednjem delu stopala. Manjše velikosti so primerne za širša stopala v primerjavi z večjimi, ta model pa je namenjen tudi zelo širokim kratkim stopalom. Morda ne bodo najboljša izbira za stopala z majhnim volumnom ali ozka stopala. Če imate težave z dvigovanjem pete ali če vam stopalo med hojo drsi naprej, razmislite o dodatnem vložku, ki bo vašim stopalom zagotovil večji volumen. Za primerjavo: v tem modelu nosim velikost 43, dimenzije mojega stopala pa znašajo 26,3/10 cm.


Shapen Fleur 2.0

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Fleur je vsestranski celoletni čevelj, ki je še posebej primeren za profesionalno garderobo, zato je odlična izbira za vse, ki iščejo elegantne bosonoge čevlje za dopolnitev poslovnih oblek. Ta eleganten in prefinjen videz je dosežen z uporabo tankih, okroglih vezalk ter kombinacijo gladkega in lakastega usnja.

Velikost in prileganje: Ti čevlji so primerni za srednje široka in široka stopala s povprečnim obsegom. Pomembno je opozoriti, da je lahko opetnik na začetku nekoliko čvrst, zato priporočamo, da jih na začetku nosite z nogavicami, dokler se opetnik nekoliko ne zmehča. Za primerjavo: nosim velikost 42, pri čemer mere mojega stopala merijo 26,3/10 cm.


Shapen Lily 2.0

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Sandali Lily 2.0 so čudovita izbira za ženske, ki iščejo elegantne odprte čevlje. Lakirano usnje v kombinaciji s celostno zasnovo izžareva eleganco in eleganten slog ter je odlična alternativa visokim petam. Ti sandali so tako osupljivi, da lahko služijo celo kot poročni čevlji.

Velikost in prileganje: Sandali Lily so najprimernejši za široka stopala s povprečnim obsegom stopala. Upoštevajte, da sprednji trak ni nastavljiv, zato poskrbite, da bo obseg sandalov dobro ustrezal vašemu stopalu. Čeprav lahko trak za gleženj zamenjate z okrasnimi dodatki za gleženj, se zavedajte, da bo zaradi tega sandale morda težje pritrditi na nogo, zato vam te spremembe ne svetujeva. Za primerjavo: nosim velikost 42 in merim 26,3/10 cm.


Shapen Tulip 3.0

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Balerinke Tulip so še ena čudovita ponudba podjetja Shapen, ki je na voljo v dveh različnih širinah. Zgornji del je strokovno izdelan iz usnja in je na voljo v številnih osupljivih barvah, vključno s kovinskimi opcijami. Te balerinke lahko nosite s trakom okoli gležnja ali brez njega, lahko pa jih okrasite z metuljčki in cvetovi, ki jih lahko kupite ločeno.

Opremljeni so s trakom za gleženj, vendar velja omeniti, da je trak daljši, zato ga boste morali, če imate ozke gležnje, skrajšati. Vendar pa elastični zaključek zagotavlja, da balerinke ostanejo varno na svojem mestu, tudi če se ne odločite za uporabo traku za gleženj. Model Tulip 3.0 izstopa kot eden redkih balerink, ki kljub velikodušnemu prostoru za prste uspe trdno ostati na nogi.

Velikost in prileganje: Tulip se uspešno prilagaja različnim širinam stopal, zato se samo prepričajte, da ste izbrali pravo širino. Širina “regular” je najprimernejša za ozka in srednje široka stopala, širina “wide” pa za srednje široka in široka stopala. Omeniti velja, da široka različica zagotavlja boljše prileganje ozkim gležnjem in petam, medtem ko bo pri običajni širini morda potrebno uporabiti trak za gleženj, da bodo ostale na svojem mestu. Možno je, da se to razlikuje glede na par, saj je elastični trak na najinem rožnatem paru, ki je “regular” širine, videti bolj ohlapen.

Za primerjavo, nosim velikost 42, kar zagotavlja dodatnih 17 mm dolžine v primerjavi z velikostjo mojega stopala. Ta dodatni prostor je koristen, saj je minimalno drsenje stopala skoraj neizogibno pri bosonogih balerinkah, poleg tega pa zagotavlja dovolj prostora pred prsti in nad prsti.


Shapen Daisy 2.0

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Sandali Daisy so na voljo v različnih kovinskih barvah in so izdelani iz mešanice gladkega usnja in sintetičnega materiala. Opozoriti velja, da je sintetični svetleči material morda bolj nagnjen k obrabi in lahko bolj opazno pokaže prstne odtise. Trak okoli gležnjev je daljši, tako da ga lahko dvakrat ovijete okoli gležnja. Vendar lahko posamezniki z ozkimi petami opazijo, da se stranski trakovi na peti manj tesno prilegajo.

Velikost in prileganje: Ti sandali so primerni za širša stopala, pri čemer so manjše velikosti v primerjavi z večjimi primerne za širša stopala. Kljub temu je treba upoštevati, da se nekaj širine izgubi, saj se sandali hitreje zožijo proti palcu. Obseg nad prsti je mogoče učinkovito prilagoditi s trakom na ježka. Da bi zagotovili varno prileganje, je treba trak na ježka trdneje zategniti, saj se lahko zgodi, da sandali ne bodo popolnoma oprijeli stopala okoli gležnja. Trak za prste je na začetku nekoliko tog, vendar se z uporabo zmehča. Za primerjavo: nosim velikost 41, moje stopalo meri 26,3/10 cm.


Shapen Mai 2.0

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Sandali Mai so oblikovani v slogu elegantnih japonk, vendar v bosonogi različici, ki omogoča fiksiranje pete. Sprednji trakovi so oblikovani v obliki srca, ki se nato podaljša v simetrično oblikovan petni trak. Zaradi takšne postavitve trakov jih je mogoče zelo hitro obuti.

Velikost in prileganje: Sandali so primerni za široka stopala povprečnega volumna (manjše velikosti so primerne za širša stopala kot večje) in imajo enako obliko prstnega dela kot model Daisy. Material med prsti je na začetku morda nekoliko trši, vendar z uporabo postane mehkejši. Podplat je tanek in ima v zgornji sloj vgrajen tanek penasti material, ki med hojo zagotavlja minimalno blaženje. Nosim velikost 41 in dimenzije mojega stopala so 26,3/10 cm.


Shapen Calla

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Sandali Calla so na voljo v različnih elegantnih barvah, ki dopolnjujejo obleke, krila in celo kavbojke. Usnje je izjemno mehko in zagotavlja udoben občutek za vaša stopala.

Velikost in prileganje: V primerjavi z modeloma Mai in Daisy je za sandale Calla uporabljena drugačna tabela velikosti. Ta sprememba je še posebej opazna pri večjih ženskih velikostih, medtem ko se pri manjših velikostih širina minimalno ali sploh ne spremeni, zato so sandali še vedno primerni za široka stopala. V večjih velikostih so primernejši za nekoliko ožja stopala v primerjavi z modeli, kot sta Mai in Daisy, ki so namenjeni srednje širokim in srednje širokim stopalom. V bližini palca je nekaj zoženja, kar lahko vpliva na širino.

Sprednji trak ni nastavljiv, zato se morajo sandali po obsegu ustrezno prilegati. Prepričajte se, da trak ni pretesen ali preohlapen. Zanesljivo pritrditev zagotavljajo trakovi, ki potekajo čez sredino stopala in okoli gležnja. Ker trak ni natančno nameščen v pregib gležnja, lahko med hojo pride do minimalnega zdrsa naprej. Po preizkušanju obeh velikosti, 41 in 42, sem na koncu izbrala velikost 42, saj je nudila več prostora za moje stopalo med hojo. Če se znajdete med dvema velikostma, je priporočljivo izbrati nekoliko več prostora, da si zagotovite udobno nošenje.


Shapen Jasmine

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Jasmine je eden najbolj elegantnih sandalov znamke Shapen in moj osebni favorit. Ti sandali so na voljo v različnih barvah, na fotografiji pa je očarljiv odtenek rose gold. V tej barvi sta okrašena tako trak za prste kot trak za peto, medtem ko trak čez prste dopolnjuje komplet v ujemajoči se bež barvi. Usnje je izjemno mehko, kar zagotavlja udoben in razkošen občutek pri nošenju.

Velikost in prileganje: Prednji trak ni nastavljiv, zato je pomembno, da se vam njegov obseg dobro prilega. Dolžina traku je idealna za obseg mojega stopala (24 cm, velikost 41). Vendar pa Jasmine morda ne bo najbolje ustrezal tistim z ozkimi stopali z majhnim obsegom ali tistim, ki iščejo večjo širino in obseg. Po mojih izkušnjah je velikost 41 modela Jasmine (ki je za 7 mm daljša od mojega stopala) odlična. Trak okoli gležnja in stopala učinkovito fiksira stopalo, pred prsti pa pušča dovolj prostora, da so med hojo vsi moji prsti udobno na podplatu.


Shapen dodatki

Vsi čevlji Shapen ponujajo možnost personalizacije in individualnega stila s svojo ponudbo dodatkov. Torbice in okraski za čevlje, vključno z očarljivimi cvetovi in pentljami, so na voljo kot ločen nakup. Resnično razveseljivo je, da so ti dodatki na voljo v barvah, ki se čudovito ujemajo z odtenki ustreznih čevljev. Tako lahko brez težav ustvarite svoj edinstven in popoln videz.

Kje kupiti čevlje Shapen

Izdelke Shapen lahko kupite na njihovi uradni spletni strani, ki ponuja dostavo po vsem svetu. Upoštevajte, da ne sprejemajo vračil za naročila zunaj EU. Čevlji Shapen so na voljo tudi pri lokalnih trgovcih, vendar so njihova zaloga, barve in modeli morda omejeni.

Ne pozabite uporabiti naše ekskluzivne kode za popust BOSENOGICE5 za 5% popust na vse čevlje in dodatke, ki velja samo na uradni spletni strani.

Zaključek: Shapen bosonogi čevlji – kjer se udobje sreča s stilom

Ko gre za kombinacijo stila in udobja, so bosonogi čevlji Shapen odlični. Ne glede na to, ali gre za službo ali posebne priložnosti, ti čevlji poskrbijo za eleganten videz, ne da bi pri tem žrtvovali udobje. Z različnimi širinami in elegantnimi dodatki Shapen ponuja popoln paket za tiste, ki pri obutvi iščejo eleganco in lahkotnost. To je zmaga za vaša stopala in modo!

Uporabite BOSENOGICE5 za 5% popust

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*